Lirik lagu Dhalang Poor Kretek Ngunengan
Mbiyen Naliko Arep Lungo
Kekep Tak Rengkuh Ono Dodo
Tangis Tak Aras Kebak Roso
Kowe Kondo Yen Bakal Setio

Eng Sabrang Lor Kretek Ngunengan
Abot Rasane Wong Pepisahan

Kocap Lagi Setahun Kerjo
Aku Ketemu Konco Deso
Kondo Ojo Banet Nelongso
Jare Kwe Wes Keno Goda
Aku Menyat Banjur Bali Menyang Ndeso
Kaget Ati Semu Ora Percoyo
Tekan Omah Ulem Wes Ono Mejo
Sesok Esok Sliramu Ponokromo

Oh O Rani Jebul Kowe Ngapusi
Oh Atiku Loro Kino Wong Mati
Oh O Rani Jebul Kowe Mblenjani
Oh Atiku Loro Kino Wong Mati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Kretek Ngunengan Dhalang Poor, lirik lagu Dhalang Poor Kretek Ngunengan, lirik Kretek Ngunengan Dhalang Poor, lirik Dhalang Poor Kretek Ngunengan, Kumpulan lirik lagu Dhalang Poor terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dhalang Poor terlengkap
  Dhalang Poor   Writed by Admin  84x     Tuesday, 12-11-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram