Lirik lagu Dhalang Poor Kretek Ngunengan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mbiyen Naliko Arep Lungo
Kekep Tak Rengkuh Ono Dodo
Tangis Tak Aras Kebak Roso
Kowe Kondo Yen Bakal Setio

Eng Sabrang Lor Kretek Ngunengan
Abot Rasane Wong Pepisahan

Kocap Lagi Setahun Kerjo
Aku Ketemu Konco Deso
Kondo Ojo Banet Nelongso
Jare Kwe Wes Keno Goda
Aku Menyat Banjur Bali Menyang Ndeso
Kaget Ati Semu Ora Percoyo
Tekan Omah Ulem Wes Ono Mejo
Sesok Esok Sliramu Ponokromo

Oh O Rani Jebul Kowe Ngapusi
Oh Atiku Loro Kino Wong Mati
Oh O Rani Jebul Kowe Mblenjani
Oh Atiku Loro Kino Wong Mati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kretek Ngunengan Dhalang Poor, lirik lagu Dhalang Poor Kretek Ngunengan, lirik Kretek Ngunengan Dhalang Poor, lirik Dhalang Poor Kretek Ngunengan, Kumpulan lirik lagu Dhalang Poor terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dhalang Poor terlengkap, Download Lirik Lagu Kretek Ngunengan Dhalang Poor, Chord dan Lirik Lagu Kretek Ngunengan Dhalang Poor, Terjemahan Lirik Lagu Kretek Ngunengan Dhalang Poor,Dhalang Poor Dangdut - Lirik Lagu Kretek Ngunengan, Profil Dhalang Poor dan Lagu Kretek Ngunengan, Genre Dangdut - Lirik Lagu Kretek Ngunengan Dhalang PoorKretek Ngunengan
  Dhalang Poor   Writed by Admin  9673x     Tuesday, 12-11-2019
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Kretek Ngunengan Dhalang Poor,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram