Lirik lagu Eko Mega Bintang Feat Vita Alvia Konco Mesra
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Yen Tak Sawang Sorote Mripatmu
Jane Ku Ngerti Ono Ati Sliramu
Nanging Anane Mung Sewates Konco
Podo Ra Wanine Ngungkapke Tresno

Yen Ku Pandang Gemerlap Nyang Mripatmu
Terpampang Gambar Waru Ning Atimu
Nganti Kapan Abot Iku Ora Mok Dukung
Mung Dadi Konco Mesra Mergo Kependem Cinta

Sungguh Sayang Aku Tak Bisa Langsung Mengungkapkan
Perasaan Yang Ku Simpan Buat Ku Tak Tenang
Ini Semua Karena Hubungan Pertemanan
Kau Sudah Biasa Anggap Ku Sebagai Kawan

Adem Panas Awakku Gara-gara Kamu
Nyibakke Atiku, Gati Menyang Aku
Sampek Kegowo Turu, Ngimpi Ngusap Pipimu
Tansah Nyoto Keroso Konco Dadi Tresno

Nggereges Awak Ku Naliko Mepet Sliramu
Yen Tak Sawang Esemmu Sumebyar Nong Atiku
Bingung Rasane Atiku Kepiye Nyikapi
Biyene Konco Suwi Sak Iki Tak Tresnani

Yen Tak Sawang Sorote Mripatmu
Jane Ku Ngerti Ono Ati Sliramu
Nanging Anane Mung Sewates Konco
Podo Ra Wanine Ngungkapke Tresno

Yen Ku Pandang Gemerlap Nyang Mripatmu
Terpampang Gambar Waru Ning Atimu
Nganti Kapan Abot Iku Ora Mok Dukung
Mung Dadi Konco Mesra Mergo Kependem Cinta

Sungguh Sayang Aku Tak Bisa Langsung Mengungkapkan
Perasaan Yang Ku Simpan Buat Ku Tak Tenang
Ini Semua Karena Hubungan Pertemanan
Kau Sudah Biasa Anggap Ku Sebagai Kawan

Adem Panas Awakku Gara-gara Kamu
Nyibakke Atiku, Gati Menyang Aku
Sampek Kegowo Turu, Ngimpi Ngusap Pipimu
Tansah Nyoto Keroso Konco Dadi Tresno

Nggereges Awak Ku Naliko Mepet Sliramu
Yen Tak Sawang Esemmu Sumebyar Nong Atiku
Bingung Rasane Atiku Kepiye Nyikapi
Biyene Konco Suwi Sak Iki Tak Tresnani

Yen Tak Sawang Sorote Mripatmu
Jane Ku Ngerti Ono Ati Sliramu
Nanging Anane Mung Sewates Konco
Podo Ra Wanine Ngungkapke Tresno

Yen Ku Pandang Gemerlap Nyang Mripatmu
Terpampang Gambar Waru Ning Atimu
Nganti Kapan Abot Iku Ora Mok Dukung
Mung Dadi Konco Mesra Mergo Kependem Cinta

Yen Tak Sawang Sorote Mripatmu
Jane Ku Ngerti Ono Ati Sliramu
Nanging Anane Mung Sewates Konco
Podo Ra Wanine Ngungkapke Tresno

Yen Ku Pandang Gemerlap Nyang Mripatmu
Terpampang Gambar Waru Ning Atimu
Nganti Kapan Abot Iku Ora Mok Dukung
Mung Dadi Konco Mesra Mergo Kependem Cinta
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Konco Mesra Eko Mega Bintang Feat Vita Alvia, lirik lagu Eko Mega Bintang Feat Vita Alvia Konco Mesra, lirik Konco Mesra Eko Mega Bintang Feat Vita Alvia, lirik Eko Mega Bintang Feat Vita Alvia Konco Mesra, Kumpulan lirik lagu Eko Mega Bintang Feat Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eko Mega Bintang Feat Vita Alvia terlengkap
  Eko Mega Bintang Feat Vita Alvia   Writed by Admin  137x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu