Lirik lagu Tayub Kepilut
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dahat Madyo Srimoho Prabu Pancolo....
Gung Kepingin.....
Gung Kepingin Ngestu Podyo Rojo Putro...

Kalamun Weruh Sliramu
Batin Iki Anane Tansah Rengu
Roso Tresno Kang Tak Endem
Sarwo Mikir Ati Tan Biso Jenjem
Koyo Rabiso Ngoncati
Saben Wanci Tansah Anggodo Ati
Nanging Aku Wedi Bloko
Pungkasane Temahan Loro Tresno
Nadyan Adoh Yen Kadulu
Nanging Caket Sak Jroning Atiku
Nggonku Nandang Tresno Iki
Wis Kinodrat Sak Dermi Nglampahi
Ulo Sawah Sobo Ngendut
Datan Owah Atiku Wis Kapilut
Saebo Bungah Rasaku
Lamun Biso Cecaketan Sliramu

Kalamun Weruh Sliramu
Batin Iki Anane Tansah Rengu
Roso Tresno Kang Tak Endem
Sarwo Mikir Ati Tan Biso Jenjem
Koyo Rabiso Ngoncati
Saben Wanci Tansah Anggodo Ati
Nanging Aku Wedi Bloko
Pungkasane Temahan Loro Tresno
Nadyan Adoh Yen Kadulu
Nanging Caket Sak Jroning Atiku
Nggonku Nandang Tresno Iki
Wis Kinodrat Sak Dermi Nglampahi
Ulo Sawah Sobo Ngendut
Datan Owah Atiku Wis Kapilut
Saebo Bungah Rasaku
Lamun Biso Cecaketan Sliramu

Kalamun Weruh Sliramu
Batin Iki Anane Tansah Rengu
Roso Tresno Kang Tak Endem
Sarwo Mikir Ati Tan Biso Jenjem
Koyo Rabiso Ngoncati
Saben Wanci Tansah Anggodo Ati
Nanging Aku Wedi Bloko
Pungkasane Temahan Loro Tresno

Nadyan Adoh Yen Kadulu
Nanging Caket Sak Jroning Atiku
Nggonku Nandang Tresno Iki
Wis Kinodrat Sak Dermi Nglampahi
Ulo Sawah Sobo Ngendut
Datan Owah Atiku Wis Kapilut
Saebo Bungah Rasaku
Lamun Biso Cecaketan Sliramu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kepilut Tayub, lirik lagu Tayub Kepilut, lirik Kepilut Tayub, lirik Tayub Kepilut, Kumpulan lirik lagu Tayub terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Tayub terlengkap
  Tayub   Writed by Admin  3958x     Tuesday, 18-08-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram