Lirik lagu Nanda Feraro Kepaling
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kadung Riko Ngerti Tuluse Welas
Hang Ono Ring Dasar Ati Iki
Sing Kiro Riko Tego Ngelarani
Natoni Hang Koyo Gedigi

Nyejo Riko Pujar Taline Welas
Hang Seru Singset Isun Bundeli
Semembur Riko Buang Sio Sio
Mung Mergo Ngerih Welas Hang Liyo

Welas Isun Kepaling Paling
Mlebu Metu Dalan Buntu Sun Sing Iling
Arep Maju Ati Wis Kadung Tatu
Arep Mundur Isun Wis Kadung Ancur

Welas Isun Kepaling Paling
Mlebu Metu Dalam Buntu Sun Sing Iling
Arep Maju Ati Wis Kadung Tatu
Arep Mundur Isun Wis Kadung Ancur
Kepaling Welas Isun, Kepaling Atinisun

Kadung Riko Ngerti Tuluse Welas
Hang Ono Ring Dasar Ati Iki
Sing Kiro Riko Tego Ngelarani
Natoni Hang Koyo Gedigi

Nyejo Riko Pujar Taline Welas
Hang Seru Singset Isun Bundeli
Semembur Riko Buang Sio Sio
Mung Mergo Ngerih Welas Hang Liyo

Welas Isun Kepaling Paling
Mlebu Metu Dalan Buntu Sun Sing Iling
Arep Maju Ati Wis Kadung Tatu
Arep Mundur Isun Wis Kadung Ancur

Welas Isun Kepaling Paling
Mlebu Metu Dalam Buntu Sun Sing Iling
Arep Maju Ati Wis Kadung Tatu
Arep Mundur Isun Wis Kadung Ancur
Kepaling Welas Isun, Kepaling Atinisun
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kepaling Nanda Feraro, lirik lagu Nanda Feraro Kepaling, lirik Kepaling Nanda Feraro, lirik Nanda Feraro Kepaling, Kumpulan lirik lagu Nanda Feraro terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nanda Feraro terlengkap
  Nanda Feraro   Writed by Admin  232x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram