Lirik lagu Wandra Kelangan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Hang Sun Karepno Biso Ambi Riko
Selawase Yo Mung Ambi Riko
Tapi Kelendi Maning Ceritone Wis Bedo
Saikine Riko Wis Sing Ono
Di Gowo Wong Liyo
Hang Sun Karepno Biso Ambi Riko

Selawase Yo Mung Ambi Riko
Tapi Kelendi Maning Ceritone Wis Bedo
Saikine Riko Wis Sing Ono
Di Gowo Wong Liyo
Kelangan Isun Iki Wis Kelangan
Kembang Hang Sun Eman Eman
Loro Rasane Ati Mulo Loro
Kudangan Di Gowo Wong Liyo
Lilo Sun Cobo Ngelilakeno
Masio Abot Hang Sun Roso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kelangan Wandra, lirik lagu Wandra Kelangan, lirik Kelangan Wandra, lirik Wandra Kelangan, Kumpulan lirik lagu Wandra terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Wandra terlengkap
  Wandra   Writed by Admin  548x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram