Lirik lagu Rena Kdi Kelangan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Hang Sun Karepno Biso Ambi Riko
Selawase Yo Mung Ambi Riko
Tapi Kelendi Maning Ceritone Wis Bedo
Saikine Riko Wis Sing Ono, Digowo Wong Liyo

Hang Sun Karepno Biso Ambi Riko
Selawase Yo Mung Ambi Riko
Tapi Kelendi Maning Ceritone Wis Bedo
Saikine Riko Wis Sing Ono, Digowo Wong Liyo

Kelangan Isun Iki Wis Kelangan
Kembang Hang Sun Eman-eman
Loro Rasane Ati Mulo Loro
Kudangan Di Gowo Wong Liyo
Lilo Sun Cobo Ngelilakeno
Masio Abot Hang Sun Roso

Hang Sun Karepno Biso Ambi Riko
Selawase Yo Mung Ambi Riko
Tapi Kelendi Maning Ceritone Wis Bedo
Saikine Riko Wis Sing Ono, Digowo Wong Liyo

Kelangan Isun Iki Wis Kelangan
Kembang Hang Sun Eman-eman
Loro Rasane Ati Mulo Loro
Kudangan Di Gowo Wong Liyo
Lilo Sun Cobo Ngelilakeno
Masio Abot Hang Sun Roso

Kelangan Isun Iki Wis Kelangan
Kembang Hang Sun Eman-eman
Loro Rasane Ati Mulo Loro
Kudangan Di Gowo Wong Liyo
Lilo Sun Cobo Ngelilakeno
Masio Abot Hang Sun Roso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kelangan Rena Kdi, lirik lagu Rena Kdi Kelangan, lirik Kelangan Rena Kdi, lirik Rena Kdi Kelangan, Kumpulan lirik lagu Rena Kdi terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Rena Kdi terlengkap
  Rena Kdi   Writed by Admin  369x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram