Lirik lagu Tasya Rosmala Kedanan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sing Koyo Biasae Isun Koyo Gedigi
Duwe Roso Demen Kari Kenemenen
Buru Ketemu Pisan Ati Wing Sing Karuan
Rasane Koyo Wong Kedanan
Opo Mulo Sun Iki Kendanan

Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko
Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko

Riko Hang Dadi Pujane Ati
Riko Hang Isun Kedani
Riko Hang Dadi Pujane Ati
Riko Hang Isun Kedani

Sing Koyo Biasae Isun Koyo Gedigi
Duwe Roso Demen Kari Kenemenen
Buru Ketemu Pisan Ati Wing Sing Karuan
Rasane Koyo Wong Kedanan, Opo Mulo Sun Iki Kendanan

Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko
Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko

Riko Hang Dadi Pujane Ati, Riko Hang Isun Kedani
Riko Hang Dadi Pujane Ati, Riko Hang Isun Kedani
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kedanan Tasya Rosmala, lirik lagu Tasya Rosmala Kedanan, lirik Kedanan Tasya Rosmala, lirik Tasya Rosmala Kedanan, Kumpulan lirik lagu Tasya Rosmala terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Tasya Rosmala terlengkap
  Tasya Rosmala   Writed by Admin  232x     Thursday, 25-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram