Lirik lagu Adella Kebelet
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Lk:
Dik, Awakmu Mrinio
Nyedak’o Ojo Adoh-adoh
Mepeto Tak Bisiki Lirih-lirih,
Cekgak Kerungu Tonggo Kanan-kiri

Dik, Aku Yo Wis Nafsu
Engko Bengi Aku Njaluk Iku
Balung Karo Ototku Podo Kaku,
Lekgak Ngunu, Ora Iso Turu

Pr :
Cak, Omongku Rungokno
Tak Critani, Pekarane Iki
Sawahmu Durung Kenek Dipaculi,
Sukete Jembrung, Wayahe Njabuti

Cak, Lampune Jek Abang
Nang Prapatan, Ojok Diterjang
Iku Ngunu Tondo Lampu Larangan
Nek Mok Terjang, Peno Kenek Tilang
Reff
Lk :
Iki Piye Dadine,
Wis Kadung Koyo Ngene
Iki Wis Menthol Nyengkal Koyo Jepite
Sandal,
Wis Ndusel-ndusel Nang Njero Suwal

Pr :
Kok Kebacut Tenan,
Jek Abang, Kate Mbok Ganyang
Nek Peno Temen-temen, Pancene
Ora Tahan
Paling Gampang, Cepitno Lawang

Cak, Aku Yo Wis Eruh
Sampeyan, Yo Kebelet Ngunu
Aku Janji Nek Mari Ora Lali,
Yo Entekno Sing Njemunuk Iki

Reff
Lk :
Iki Piye Dadine,
Wis Kadung Koyo Ngene
Iki Wis Menthol Nyengkal Koyo Jepite
Sandal,
Wis Ndusel-ndusel Nang Njero Suwal

Pr :
Kok Kebacut Tenan,
Jek Abang, Kate Mbok Ganyang
Nek Peno Temen-temen, Pancene
Ora Tahan
Paling Gampang, Cepitno Lawang

Cak, Aku Yo Wis Eruh
Sampeyan, Yo Kebelet Ngunu
Aku Janji Nek Mari Ora Lali,
Yo Entekno Sing Njemunuk Iki
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kebelet Adella, lirik lagu Adella Kebelet, lirik Kebelet Adella, lirik Adella Kebelet, Kumpulan lirik lagu Adella terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Adella terlengkap
  Adella   Writed by Admin  104x     Saturday, 11-06-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram