Lirik lagu Endang Dawala Kawah Kamojang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dikawah Kamojang
Urang Paduduaan
Nganteurkeun Rasa Katineung
Di Lebah Pudunan

Manehna Kedal Jangji
Kamojang Nu Jadi Saksi
Hayang Hirup Bebarengan
Sugan Widi Pangeran

[ MUSIK ]

Di Lebah Pudunan
Calik Paduduaan
Nyawang Nu Bakal Datang
Bangun Nu Moal Kasorang

Manehna Jalma Kaya
Kuring Jalma Teu Boga
Loba Pisan Bedana
Jiga Bumi Jeung Langitna
Ya Alloh Nu Maha Agung
Mugi Masihan Pitulung
Ka Jalma Anu Keur Bingung
Keur Nandang Liwung Gandrung

Dikawah Kamojang
Urang Paduduaan
Nganteurkeun Rasa Katineung
Di Lebah Pudunan

Manehna Kedal Jangji
Kamojang Nu Jadi Saksi
Hayang Hirup Bebarengan
Sugan Widi Pangeran

[ MUSIK ]

Di Lebah Pudunan
Calik Paduduaan
Nyawang Nu Bakal Datang
Bangun Nu Moal Kasorang

Manehna Jalma Kaya
Kuring Jalma Teu Boga
Loba Pisan Bedana
Jiga Bumi Jeung Langitna
Ya Alloh Nu Maha Agung
Mugi Masihan Pitulung
Ka Jalma Anu Keur Bingung
Keur Nandang Liwung Gandrung

Dikawah Kamojang
Urang Paduduaan
Nganteurkeun Rasa Katineung
Di Lebah Pudunan

Manehna Kedal Jangji
Kamojang Nu Jadi Saksi
Hayang Hirup Bebarengan
Sugan Widi Pangeran

Back To : SETELAH [ MUSIK ]
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kawah Kamojang Endang Dawala, lirik lagu Endang Dawala Kawah Kamojang, lirik Kawah Kamojang Endang Dawala, lirik Endang Dawala Kawah Kamojang, Kumpulan lirik lagu Endang Dawala terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Endang Dawala terlengkap
  Endang Dawala   Writed by Admin  87x     Wednesday, 25-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram