Lirik lagu Kustian Kariaan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Malam Minggu éta Malam Panjang
Loba Pisan Anu Eukeur Kariaan
Balandongan Jeung Hiburan
Sora Kendang Nu Ngengklak Keur Diibingan

Ramé Pisan éta Malam Panjang
Haneut Pisan Ku Nu Ngadon Nu Daragang
Bajidoran Jeung Kliningan
Nu Ngibingna Geuningan Silih Gantian

éta Mang Cucun.......
Goyangna Goyang Karawang
éta Mang Wawan.......
Keur Ngibing Nuju Hiburan

Sora Senggakna éak-éakan
Nu Nongtonna Maroyég Hoyong Ngiringan
Ninggal Mang Tatan Kumijah Pisan
Gutak Gitek Sunggal Sénggol Goyang Digoya....ng

Nu Ngaribingna Baretah Pisan
Ku Sabab Sindén Geuning Aya Nyarengan
Ninggal Mang Kucay Kupogot Pisan
Kadé Ulah Hoyong Teras Ngiring

Balik Deui Ka Luhur

Balik Deui Ka Luhur
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kariaan Kustian, lirik lagu Kustian Kariaan, lirik Kariaan Kustian, lirik Kustian Kariaan, Kumpulan lirik lagu Kustian terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Kustian terlengkap
  Kustian   Writed by Admin  129x     Tuesday, 07-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu