Lirik lagu Maya Sabrina Kangen Neng Nickerie
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sepine Wengi Iki Neng Kene Aku Ngenteni
Kesuwen Suwene Wis Pirang Sasi
Ning Nickerie Kowe Ra Bali

Opo Aku Salah Nalika Urip Sak Omah

Rembulan Sing Ngilo Ono
Segoro Padangono Ati Kulo

Pujaan Hatiku Ra Teko Teko
Neng Nickerie Ndang Mulio

Opo Aku Salah Nalika Urip Sak Omah

Aku Nangis Aku Kangen
Janjine Biyen Kowe Seneng

Neng Nickerie Tak Enteni
Gek Mulio Neng Kene Aku Ngenteni

Rembulan Sing Ngilo Ono Segoro
Padangono Ati Kulo Pujaan
Hatiku Ra Teko Teko
Neng Nickerie Ndang Mulio

Opo Aku Salah Naliko Urip Sak Omah

Aku Nagis Aku Kangen
Janjimu Biyen Kowe Seneng
Neng Nickerie Tak Enteni
Gek Mulio Neng Kene Aku Ngenteni

Neng Nickerie Gek Enggal Bali......

Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kangen Neng Nickerie Maya Sabrina, lirik lagu Maya Sabrina Kangen Neng Nickerie, lirik Kangen Neng Nickerie Maya Sabrina, lirik Maya Sabrina Kangen Neng Nickerie, Kumpulan lirik lagu Maya Sabrina terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Maya Sabrina terlengkap
  Maya Sabrina   Writed by Admin  860x     Sunday, 20-10-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram