Lirik lagu Arum Puspita Sari Kangen Bojone Uwong
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Waktu Lagi Kumpul Karo Koncoku Wayah Kui Sekitar Jam Pitu
Ono Cewe Mlaku Nengarep Umahku
Mesam Mesem Karo Ngguya Ngguyu
.
Durung Sui Tak Ajak Kenalan
Kok Wes Wani Nggodo Ati
Piye Yen Aku Sneng Tenanantresno Marang Sliramu Kui...
.
Awan Mbengi Dadi Pikiran..
Pancen Angen Dilalekne Tenan..
Nangeng Aku Wes Kebacot Tresno..
Marang Sliramu Seng Wes Due Bojo....
.
Reff
.
Kangen Kangen Bojone Uwong
Kangen Kangen Bojone Uwong
Kangen Kangen Bojone Uwong
Kangen Kangen Bojone Uwong
.
Tak Sawang Indah Laut Biru Seger Roso Nengatiku
Mbayang Mbayangne Sliramu Yen Mesem Gawe Kangenku.
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kangen Bojone Uwong Arum Puspita Sari, lirik lagu Arum Puspita Sari Kangen Bojone Uwong, lirik Kangen Bojone Uwong Arum Puspita Sari, lirik Arum Puspita Sari Kangen Bojone Uwong, Kumpulan lirik lagu Arum Puspita Sari terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Arum Puspita Sari terlengkap
  Arum Puspita Sari   Writed by Admin  594x     Saturday, 27-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram