Lirik lagu Rika Citra Kabogah Jauh
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Boga Kabogoh Jauh
Mentas Laut Leuweung Gunung
Tapi Apel Teu Bingung
Cukup Halo Na Telepon

Kuring Di Pulau Jawa
Manehna Pulau Sumatera
Lamun Malam Mingguan
Mojok Via Sms-an

Jelema Palinter
Dunya Beuki Maju
Najan Urang Pajauh
Bisa Ngobrol Unggal Waktu

Tiap Sms-an Atawa Nelepon
Teu Jadi Pikiran
Kajeun Pulsa Kabobolan
Nu Penting Mah Bisa Ngobrol Jeung Manehna
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kabogah Jauh Rika Citra, lirik lagu Rika Citra Kabogah Jauh, lirik Kabogah Jauh Rika Citra, lirik Rika Citra Kabogah Jauh, Kumpulan lirik lagu Rika Citra terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Rika Citra terlengkap, Download Lirik Lagu Kabogah Jauh Rika Citra, Chord dan Lirik Lagu Kabogah Jauh Rika Citra, Terjemahan Lirik Lagu Kabogah Jauh Rika Citra,Rika Citra - Lirik Lagu Kabogah Jauh, Profil Rika Citra dan Lagu Kabogah Jauh, Genre - Lirik Lagu Kabogah Jauh Rika CitraKabogah Jauh
  Rika Citra   Writed by Admin  520x     Monday, 06-05-2019
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Kabogah Jauh Rika Citra,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram