Lirik lagu Gombloh Hong Wilaheng
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mingkar Mingkuring Angkoro
Akarono Karnan Mardi Siwi
Sinawung Resmining Kidung
Sinubo Sinukarto

Aduh Gusti, Pakertining Ngilmu
Ingkang Tumrap Ning Ngalam Dunyo
Agomo Ageming Aji

Sopo Entuk Wahyuning Allah
Gyoh Dumilah Mangulah Ngilmu Bangkit
Bangkit Mikat Reh Mangukut
Kukutaning Jiwanggo

Yen Mangkono, Keno Sinebut Wong Sepuh
Liring Sepuh, Sepi Howo ... Awas Loro Ning Atunggil

Hong Wilaheng Sekareng Bawono Langgeng ... Sekar Mayang
Hong Wilaheng Sekareng Bawono Langgeng ... Sekar Kajang
Hong Wilaheng Sekareng Bawono
Hong Wilaheng Sekareng Bawono
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Hong Wilaheng Gombloh, lirik lagu Gombloh Hong Wilaheng, lirik Hong Wilaheng Gombloh, lirik Gombloh Hong Wilaheng, Kumpulan lirik lagu Gombloh terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Gombloh terlengkap, Download Lirik Lagu Hong Wilaheng Gombloh, Chord dan Lirik Lagu Hong Wilaheng Gombloh, Terjemahan Lirik Lagu Hong Wilaheng Gombloh,Gombloh Band Pop - Lirik Lagu Hong Wilaheng, Profil Gombloh dan Lagu Hong Wilaheng, Genre Band Pop - Lirik Lagu Hong Wilaheng GomblohHong Wilaheng
  Gombloh   Writed by Admin  704x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram