Lirik lagu Lavora Durung Ikhlas
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ceritoku Karo Kowe
Anane Rame Wae
Mung Sij Plihane
Atine Dilarani
Opo Lungo Ngerampungi

Ref:
Aku Durung Ikhlas
Ndelok Kabeh Iki
Wong Sing Tak Sayangi
Wes Duwe Pengganti

Aku Durung Nrimo
Yen Sliramu Lungo
Mbbok Tulung Kowe Ngertio

Huuuhooo
Haaaaaaa

Bola Bali Dilarani
Nanging Kowe Tak Tresnani
Mugo Ora Tok Baleni

Cukup Aku Sing Kelaran
Durung Ikhlas Nggo Kelangan

(durung Ikhlas Gusti.)

Ref:
Aku Durung Ikhlas
Ndelok Kabeh Iki
Wong Sing Tak Sayangi
Wes Duwe Pengganti

Aku Durung Nrimo
Yen Sliramu Lungo
Mbbok Tulung Kowe Ngertio

Aku Durung Ikhlas
Ndelok Kabeh Iki
Wong Sing Tak Sayangi
Wes Duwe Pengganti

Aku Durung Nrimo
Yen Sliramu Lungo
Mbbok Tulung Kowe Ngertio

Rampungke Ceritoku Ro Kowe
Aku Siap Nompo Loro Ati Iki
Tangis Eluh Iki Mugo Dadi Saksi
Nek Aku Iseh Tresno Takan Mati

(matur Nuwun Gusti..)
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Durung Ikhlas Lavora, lirik lagu Lavora Durung Ikhlas, lirik Durung Ikhlas Lavora, lirik Lavora Durung Ikhlas, Kumpulan lirik lagu Lavora terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Lavora terlengkap
  Lavora   Writed by Admin  13583x     Saturday, 03-09-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional (Latechdev)
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome