Lirik lagu Punuk Dijaya Dudu Mantune
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Duh Kakang Ora Nrima
Ning Ucapane Wong Tua
Tapi Kakange Rumasa
Wong Bli Due Harta

Arep Diempani Apa
Arep Disandangi Apa
Apa Sira Ora Ngaca
Ngawin Anak Kita
Ikuh Ucape Wong Tua Aaa

Larane Ning Ati Di Hina Cacimaki
Nanging Senyatane Kakang Wong Ora Due

Najan Senok Demen Wong Tuane Bli Demen
Wis Ana Calone Dudu Kakang Mantune
Turutana Wong Tua Yen Pengen Bahagia

Arep Diempani Apa
Arep Disandangi Apa
Apa Sira Ora Ngaca
Ngawin Anak Kita
Ikuh Ucape Wong Tua Aaa

Larane Ning Ati Di Hina Cacimaki
Nanging Senyatane Kakang Wong Ora Due

Najan Senok Demen Wong Tuane Bli Demen
Wis Ana Calone Dudu Kakang Mantune
Turutana Wong Tua Yen Pengen Bahagia

Arep Diempani Apa
Arep Disandangi Apa
Apa Sira Ora Ngaca
Ngawin Anak Kita
Ikuh Ucape Wong Tua Aaa
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Dudu Mantune Punuk Dijaya, lirik lagu Punuk Dijaya Dudu Mantune, lirik Dudu Mantune Punuk Dijaya, lirik Punuk Dijaya Dudu Mantune, Kumpulan lirik lagu Punuk Dijaya terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Punuk Dijaya terlengkap, Download Lirik Lagu Dudu Mantune Punuk Dijaya, Chord dan Lirik Lagu Dudu Mantune Punuk Dijaya, Terjemahan Lirik Lagu Dudu Mantune Punuk Dijaya,Punuk Dijaya Band Pop - Lirik Lagu Dudu Mantune, Profil Punuk Dijaya dan Lagu Dudu Mantune, Genre Band Pop - Lirik Lagu Dudu Mantune Punuk DijayaDudu Mantune
  Punuk Dijaya   Writed by Admin  19122x     Tuesday, 12-07-2022
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Dudu Mantune Punuk Dijaya,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram