Lirik lagu Dian Anic Dibebodo
Ning Jero Ati Ora Tek Pungkiri
Mung Kakang Sing Slalu Tek Pikiri
Tek Pikiri Anane Kapan Ketemune
Wis Bli Kuat Nyanggane

Dag Dig Dug Rasa Ning Ati
Nunggu Kapan Tekane
Najan Sampe Saiki
Langka Kabar Beritane
Nanging Kula Percaya
Kakang Inget Ning Sumpah
Inget Janjine

Mung Sayang Wis Deke Wong Lian
Janjine Ngabur Ning Awang Awang
Mangkat Kerja Adoh Balik Gawa Bojo
Lawan Sun Nunggu Nyatane Dibebodo

Mung Sayang Wis Deke Wong Lian
Janjine Ngabur Ning Awang Awang
Mangkat Kerja Adoh Balik Gawa Bojo
Lawan Sun Nunggu Nyatane Dibebodo

Dag Dig Dug Rasa Ning Ati
Nunggu Kapan Tekane
Najan Sampe Saiki
Langka Kabar Beritane
Nanging Kula Percaya
Kakang Inget Ning Sumpah
Inget Janjine

Mung Sayang Wis Deke Wong Lian
Janjine Ngabur Ning Awang Awang
Mangkat Kerja Adoh Balik Gawa Bojo
Lawan Sun Nunggu Nyatane Dibebodo

Mung Sayang Wis Deke Wong Lian
Janjine Ngabur Ning Awang Awang
Mangkat Kerja Adoh Balik Gawa Bojo
Lawan Sun Nunggu Nyatane Dibebodo

Lawas Sun Nunggu Nyatane
Oh Dibebodo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Dibebodo Dian Anic, lirik lagu Dian Anic Dibebodo, lirik Dibebodo Dian Anic, lirik Dian Anic Dibebodo, Kumpulan lirik lagu Dian Anic terlengkap, Kumpulan lirik lagu Disco & Dj Remix terlengkap, Kumpulan lirik lagu Disco & Dj Remix Dian Anic terlengkap
  Dian Anic   Writed by Admin  82x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram