Lirik lagu Dian Anic Dibebodo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ning Jero Ati Ora Tek Pungkiri
Mung Kakang Sing Slalu Tek Pikiri
Tek Pikiri Anane Kapan Ketemune
Wis Bli Kuat Nyanggane

Dag Dig Dug Rasa Ning Ati
Nunggu Kapan Tekane
Najan Sampe Saiki
Langka Kabar Beritane
Nanging Kula Percaya
Kakang Inget Ning Sumpah
Inget Janjine

Mung Sayang Wis Deke Wong Lian
Janjine Ngabur Ning Awang Awang
Mangkat Kerja Adoh Balik Gawa Bojo
Lawan Sun Nunggu Nyatane Dibebodo

Mung Sayang Wis Deke Wong Lian
Janjine Ngabur Ning Awang Awang
Mangkat Kerja Adoh Balik Gawa Bojo
Lawan Sun Nunggu Nyatane Dibebodo

Dag Dig Dug Rasa Ning Ati
Nunggu Kapan Tekane
Najan Sampe Saiki
Langka Kabar Beritane
Nanging Kula Percaya
Kakang Inget Ning Sumpah
Inget Janjine

Mung Sayang Wis Deke Wong Lian
Janjine Ngabur Ning Awang Awang
Mangkat Kerja Adoh Balik Gawa Bojo
Lawan Sun Nunggu Nyatane Dibebodo

Mung Sayang Wis Deke Wong Lian
Janjine Ngabur Ning Awang Awang
Mangkat Kerja Adoh Balik Gawa Bojo
Lawan Sun Nunggu Nyatane Dibebodo

Lawas Sun Nunggu Nyatane
Oh Dibebodo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Dibebodo Dian Anic, lirik lagu Dian Anic Dibebodo, lirik Dibebodo Dian Anic, lirik Dian Anic Dibebodo, Kumpulan lirik lagu Dian Anic terlengkap, Kumpulan lirik lagu Disco & Dj Remix terlengkap, Kumpulan lirik lagu Disco & Dj Remix Dian Anic terlengkap
  Dian Anic   Writed by Admin  1565x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram