Lirik lagu Nova Queen Cidro Ing Janji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nelongso Atiku Nelongso
Yen Kelingan Jamane Semono
Sliramu Pamit Menyang Kutho
Kondo Pengen Uripe Mulyo
Nanging Saiki Sliramu Bedo

Biyen Sliramu Wes Nateh Janji
Marang Wong Sing Tansah Mbok Sayangi
Telung Tahun Atiku Sepi
Barang Saiki Sliramu Lali
Sliramu Cidro Marang Janjimu Ndek Wingi

Aku Ngerti Sliramu Cukup Bondo Dunyo
Nganti Lali Marang Janjimu Semono
Wes Wes Yowes Aku Kudu Ngelilakno
Nadjan Batinku Iki Keloro-loro

Biyen Sliramu Wes Nateh Janji
Marang Wong Sing Tansah Mbok Sayangi
Telung Tahun Atiku Sepi
Barang Saiki Sliramu Lali
Sliramu Cidro Marang Janjimu Ndek Wingi

Aku Ngerti Sliramu Cukup Bondo Dunyo
Nganti Lali Marang Janjimu Semono
Wes Wes Yowes Aku Kudu Ngelilakno
Nadjan Batinku Iki Keloro-loro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Cidro Ing Janji Nova Queen, lirik lagu Nova Queen Cidro Ing Janji, lirik Cidro Ing Janji Nova Queen, lirik Nova Queen Cidro Ing Janji, Kumpulan lirik lagu Nova Queen terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nova Queen terlengkap, Download Lirik Lagu Cidro Ing Janji Nova Queen, Chord dan Lirik Lagu Cidro Ing Janji Nova Queen, Terjemahan Lirik Lagu Cidro Ing Janji Nova Queen,Nova Queen - Lirik Lagu Cidro Ing Janji, Profil Nova Queen dan Lagu Cidro Ing Janji, Genre - Lirik Lagu Cidro Ing Janji Nova QueenCidro Ing Janji
  Nova Queen   Writed by Admin  888x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram