Lirik lagu Eva Kharisma Cidro 2
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Durung Nganti Garing Catu Sing Ning Atiku
Tego ? Tegone Sliramu Nambahi Loro Bathinku

Aku Ora Percoyo Nanging Kabeh Iki Nyoto
Cetho Ning Ngarepe Moto Yen Sliramu Kuwi Cidro

Panas ? Panase Serngenge Kuwi
Kang Nguliti Awak Iki
Nanging Isih Panas Rasaning Ati
Nyawang Kedadean Iki

Lungo Awakku Sing Kudu Lungo
Timbang Batinku Leloro ? Loro
Ra Bakal Awakku Iki Bali Nemoni Sliramu

Lilo Awakku Iki Wes Lilo
Senajan Loro Neng Jero Dodo
Yen Pancene Uwis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Awakmu

Aku Ora Percoyo Nanging Kabeh Iki Nyoto
Cetho Ning Ngarepe Moto Yen Sliramu Kuwi Cidro

Panas ? Panase Serngenge Kuwi
Kang Nguliti Awak Iki
Nanging Isih Panas Rasaning Ati
Nyawang Kedadean Iki

Lungo Awakku Sing Kudu Lungo
Timbang Batinku Keloro ? Loro
Ra Bakal Awakku Iki Bali Nemoni Sliramu

Lilo Awakku Iki Wes Lilo
Senajan Loro Neng Jero Dodo
Yen Pancene Uwis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Awakmu
Yen Pancene Uwis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Awakmu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Cidro 2 Eva Kharisma, lirik lagu Eva Kharisma Cidro 2, lirik Cidro 2 Eva Kharisma, lirik Eva Kharisma Cidro 2, Kumpulan lirik lagu Eva Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Eva Kharisma terlengkap
  Eva Kharisma   Writed by Admin  2689x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome