Lirik lagu Overall Cah Ayu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mugo Dadi Pelengkapku
Senadyan Sliramu Ora Dadi Karepku

Pisan Ketemu Sliramu
Wes Gawe Nyaman Atiku
Ndelok Koe Mesem Ngguyu
Wes Iso Gawe Bubrah Dunyoku

Awale Ra Sengojo
Kok Tibone Dadi Tresno
Aku Ora Nduwe Opo Opo
Nduweku Roso Neng Dudu Bondho

Kowe Wes Rausah Suloyo
Aku Wes Nyobo Lan Upoyo
Ben Kowe Seng Neng Sandingku

Cah Ayu Rungokno Batinku
Aku Tresno Sliramu
Mugo Dadi Pelengkapku
Senadyan Sliramu Ora Dadi Karepku

Kowe Wes Rausah Suloyo
Aku Wes Nyobo Lan Upoyo
Ben Kowe Seng Neng Sandingku

Cah Ayu Rungokno Batinku
Aku Tresno Sliramu
Mugo Dadi Pelengkapku
Senadyan Sliramu Ora Dadi Karepku

Cah Ayu Rungokno Batinku
Aku Tresno Sliramu
Mugo Dadi Pelengkapku
Senadyan Sliramu Ora Dadi Karepku
Senadyan Sliramu Ora Dadi Karepku
Senadyan Sliramu Ora Dadi Karepku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Cah Ayu Overall, lirik lagu Overall Cah Ayu, lirik Cah Ayu Overall, lirik Overall Cah Ayu, Kumpulan lirik lagu Overall terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Overall terlengkap
  Overall   Writed by Admin  31x     Wednesday, 06-01-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu