Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp72/sess_ikeii9sk1vt8jllke7devc63bs, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/lsphp/session/lsphp72) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2
Lirik lagu Ati Nelongso Nsulistyo - lirik-lagu.net
Lirik lagu Nsulistyo Ati Nelongso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ati Nelangsa Kaya Ngene Rasane
Kowe Ninggal Lunga Ninggal Rasa
Kuwi Rasa Tresna

Nanging Aku Lila
Tak Antepke Jiwa Raga
Kudu Pepisahan Misahke Katresnan
Saiki Aku Kelangan

Reff:
Wong Ayu Aja Ninggal Aku
Aku Mung Tresna Kowe
Sumpahing Ati
Tresnaku Mung Siji

Wong Ayu Aja Ninggal Aku
Aku Mung Tresna Kowe
Sumpahing Ati
Tresnaku Mung Siji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Ati Nelongso Nsulistyo, lirik lagu Nsulistyo Ati Nelongso , lirik Ati Nelongso Nsulistyo, lirik Nsulistyo Ati Nelongso , Kumpulan lirik lagu Nsulistyo terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Nsulistyo terlengkap
  Nsulistyo   Writed by Admin  516x     Tuesday, 14-04-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram