Lirik lagu Yana Kermit Anjeun Ngejat
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
ANJEUN NGEJAT
NAMANGSA KURING PAGEUH DURIAT
NGAJAK PIPISAHAN
MAJAR GEUS TEU SAUYUNAN

NAJAN CINTA
GEUS PAHEUT NGABEUNGKEUT TI ANGGALNA
TAPI RUMAH TANGGA
UNGGAL USIK PARASEA


GEUS KABAYANG NYA BAKAL KIEU JADINA
URANG DI GURATKEUN LAIN JODO NA
TEU BISA KUMAHA
DA GEUNING KIEU BUKTINA
ANJEUN NU MEGATKEUN TALI KA CINTA


YA ALLAH PASIHAN ABDI KAKIATAN


GEUS KABAYANG NYA BAKAL KIEU JADINA
URANG DI GURATKEUN LAIN JODO NA

TEU BISA KUMAHA
DA GEUNING KIEU BUKTINA
ANJEUN NU MEGATKEUN TALI KA CINTA

YA ALLAH PASIHAN ABDI KAKIATAN

ANJEUN NGEJAT
NAMANGSA KURING PAGEUH DURIAT
NGAJAK PIPISAHAN
MAJAR GEUS TEU SAUYUNAN

NAJAN CINTA
GEUS PAHEUT NGABEUNGKEUT TI ANGGALNA
TAPI RUMAH TANGGA
UNGGAL USIK PARASEA

GEUS KABAYANG NYA BAKAL KIEU JADINA
URANG DI GURATKEUN LAIN JODO NA

TEU BISA KUMAHA
DA GEUNING KIEU BUKTINA
ANJEUN NU MEGATKEUN TALI KA CINTA

YA ALLAH PASIHAN ABDI KAKIATAN
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Anjeun Ngejat Yana Kermit, lirik lagu Yana Kermit Anjeun Ngejat, lirik Anjeun Ngejat Yana Kermit, lirik Yana Kermit Anjeun Ngejat, Kumpulan lirik lagu Yana Kermit terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Yana Kermit terlengkap, Download Lirik Lagu Anjeun Ngejat Yana Kermit, Chord dan Lirik Lagu Anjeun Ngejat Yana Kermit, Terjemahan Lirik Lagu Anjeun Ngejat Yana Kermit,Yana Kermit Lagu Daerah - Lirik Lagu Anjeun Ngejat, Profil Yana Kermit dan Lagu Anjeun Ngejat, Genre Lagu Daerah - Lirik Lagu Anjeun Ngejat Yana KermitAnjeun Ngejat
  Yana Kermit   Writed by Admin  120x     Friday, 17-05-2024
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Anjeun Ngejat Yana Kermit,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram