Lirik lagu Dede Risty Angel Wis Angel
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Angel Wis Angel
Nduwe Laki Gawe Jengkel
Yen Ndeleng Sing Prigel
Kukur Endas Ora Gatel

Waras Maboke
Kumat Maning Madone
Sedelat Insyafe
Yen Deleng Bokong Sing Gede

Wis Ketangguan Maning
Karo Wadon Sing Dingin
Kien Ganti Wadone
Ilang Kepercayaane

Wis Pegel Nglakonane
Wis Dilelara Bae
Kien Kakang Pilihen
Apa Kula Pegaten

Dasar Sampean Rasdan
Kadang Waras Kadang Edan

Waras Maboke
Kumat Maning Madone
Sedelat Insyafe
Yen Deleng Bokong Sing Gede

Wis Ketangguan Maning
Karo Wadon Sing Dingin
Kien Ganti Wadone
Ilang Kepercayaane

Wis Pegel Nglakonane
Wis Dilelara Bae
Kien Kakang Pilihen
Apa Kula Pegaten

Dasar Sampean Rasdan
Kadang Waras Kadang Edan

Angel Wis Angel
Nduwe Laki Gawe Jengkel
Yen Ndeleng Sing Prigel
Kukur Endas Ora Gatel

Waras Maboke
Kumat Maning Madone
Sedelat Insyafe
Yen Deleng Bokong Sing Gede
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Angel Wis Angel Dede Risty, lirik lagu Dede Risty Angel Wis Angel, lirik Angel Wis Angel Dede Risty, lirik Dede Risty Angel Wis Angel, Kumpulan lirik lagu Dede Risty terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Dede Risty terlengkap
  Dede Risty   Writed by Admin  91x     Tuesday, 24-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram