Lirik lagu Sule Midua Cints
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Salira Ayeuna, Ayana Dimana
Ku Teu Sangka Salira Midua Cinta

Ngingu Langlayangan Nu Pegat Ka Pakan
Dilangit Lenglang Ngapung Ngoleang
Asih Nu Munggaran Naha Teu Tapakkan
Diri Ngalayang Taya Pamuntangan

Naha Asihna Bet Sirna
Deudeuhna Lumpat Kamana
Naha Cinta Na Bet Ngilang
Kapakan Duka Teuing Kamana

Salira Ayeuna Ayana Dimana
Abdi Leungiteun Salira
Salira Ayeuna Ayana Dimana
Ku Teu Sangka Salira Midua Cinta

Ngingu Langlayangan Nu Pegat Ka Pakan
Dilangit Lenglang Ngapung Ngoleang
Asih Nu Munggaran Naha Teu Tapakkan
Diri Ngalayang Taya Pamuntangan

Naha Asihna Bet Sirna
Deudeuhna Lumpat Kamana
Naha Cinta Na Bet Ngilang
Kapakan Duka Teuing Kamana

Salira Ayeuna Ayana Dimana
Abdi Leungiteun Salira
Salira Ayeuna Ayana Dimana
Ku Teu Sangka Salira Midua Cinta

Salira Ayeuna Ayana Dimana
Abdi Leungiteun Salira
Salira Ayeuna Ayana Dimana
Ku Teu Sangka Salira Midua Cin


Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Midua Cints Sule, lirik lagu Sule Midua Cints, lirik Midua Cints Sule, lirik Sule Midua Cints, Kumpulan lirik lagu Sule terlengkap, Kumpulan lirik lagu Viral terlengkap, Kumpulan lirik lagu Viral Sule terlengkap
  Sule   Writed by Admin  62x    
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram