Lirik lagu Gildcoustic Ginio
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Kelingan Sliramu
Medot Tresno Segampang Iku
Opo Koe Uwis Lali
Marang Sumpah Seng Mbok Sanggupi
Janji Sing Mbien Jarene Mbok Tepati

Opo Pancen Aku Kleru
Opo Wes Duwe Sing Luih Aku
Aku Nrimo Nompo, Tapi Atiku Ra Trimo
Nyawang Sliramu Disanding Wong Liyo

Kurangku Opo Jajal To Kowe Ngomongo
Masalah Sepele Ojo Di Gawe Dowo

Tulung Jelasno Neng Aku Sayang
Opo Pengorbananku Iseh Kurang
Aku Mbok Bandingne, Karo Wong Sing Sugeh Kae
Yo Jelas Nemen Aku Ra Mampu

Wes Cukup Aku Mbok Apusi
Dramamu Wes Cukup Aku Ngerti
Elingo Rasane Atiku Iki
Matursembahnuwun Sampun Nate Nglarani
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Ginio Gildcoustic, lirik lagu Gildcoustic Ginio, lirik Ginio Gildcoustic, lirik Gildcoustic Ginio, Kumpulan lirik lagu Gildcoustic terlengkap, Kumpulan lirik lagu Viral terlengkap, Kumpulan lirik lagu Viral Gildcoustic terlengkap
  Gildcoustic   Writed by Admin  109x    
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram