Demy   Writed by Admin
(*) Kepingine Son Lali Nong Lare Hang Son Welasi Hang Hawene Ngeloro Ati Tambah Nyekso Baten Iki Lawas Son Nunggoni Wojod Welas Hang Son Anteni Tibane Seprono Seprene Ison Disulayani Reff : Kadong Enget Nyekso Ati .. Read »
  Demy   Writed by Admin
Bengen Jare Omong Riko Welas Lan Sayang Nong Ison Yo Seng Arep Lontor Sampek Mati Tapi Omonge Riko Seng Keneng Dipercoyo Malah Ngeloro Ati Nembos Reng Dodo (*) Yo Mong Mergo Riko Weroh Wong Lanang Hang Lebeh Ganten.. Read »
  Demy   Writed by Admin
Son Lakoni Mati Emak Seng Ngelakoni Mati Bapak Abot Sanggane Perang Roso Baten Ison Perang Roso (*) Son Maru Riko Seng Iklas Son Tinggal Wes Kadong Welas Bengong Rasane Awak Ison Baten Iki Perang Roso Reff : Sen.. Read »
  Demy   Writed by Admin
Magih Sun Welas Tulus Nong Njero Ati Ati Nisun Ikhlas Masiyo Tah Sing Diakoni Mung Tetese Embun Yo Hang Dadi Saksi Tangis Batin Isun Hang Sun Jaluk Wes Gancango Mari Reff: Sak Temene Ati Nisun Sing Ngelilakno .. Read »
  Demy   Writed by Admin
Ha... Ha... Ho.... Ha... Ha... Ho.... Bengene Riko Sun Sayang Mergane Riko Hang Isun Eman Dudu Welas Hang Apusan Tapi Welase Welas Temenanan.... Ibarat Ulan Lan Lintang Mager Sari Ring Pethenge Bengi Nebar Sunar .. Read »
  Demy   Writed by Admin
He He He He He He Ho Ho Ho Ho Ho Ho Sing Ono Hang Biso Ngalangi Niat Iki Masio Tah Samudro Sun Arungi Sing Ono Hang Biso Mbatesi Welas Iki Masio Ilang Nyowo Sun Belani Paran Baen Sun Lakoni Kanggo Riko Siji Sijine .. Read »
  Demy   Writed by Admin
Sun Mung Biso Ngucap Sepuro, Nong Raino Bengi Rupo Bingung Hang Ngemuli, Arep Terus Terang Isun Sing Mentolo, Masio Ring Batin Isun Kesikso.. Dudu Welase Hang Sun Karepno, Dudu Arane Hang Isun Impekno, Ono Wong Liyo H.. Read »
  Demy   Writed by Admin
Hang Isun Engeti, Waktu Magih Demenan Susah Seneng Disonggo, Bebarengan Hang Isun Karepi, Yo Mung Sesandhingan Saikine Mung Kari Angenan.. Lilo Ati Sun Sing Lilo, Nompo Roso Hang Kari Loro, Jujur Sun Akoni Ati Nisun S.. Read »
  Demy   Writed by Admin
Mung Sewates Angen, Mung Sewates Angen Welas Hang Sun Kudang-kudang, Saikine Yo Wis Ilang Hang Sun Karepaken, Hang Sun Karepaken Mung Ketemu Ambi Riko, Masio Mung Bisikan Beloko Reff: Sambangen Tah Isun, Masio Mung Se.. Read »
  Demy   Writed by Admin
Sing Perduli Masiyo Panas Lan Udan Tetep Sun Niati Yoro Dawane Dalan Mung Kanggo Nggoleti Sijine Aran Pingine Ati Biso Tah Sesandingan Ambi Riko Lare Hang Dadi Kudangan Eman………… Mandaneo Ono Dalan Ket.. Read »
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play